keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Rullaati rullaa

Kerrostalosta paritaloon muuton myötä on päässyt taas pitkästä aikaa tekemään lumitöitä. Ei ollenkaan huono asia. Onneksi Hämeenlinnaan ei kuitenkaan ole satanut lunta vuorokauden aikana 73 senttiä niin kuin Merikarvialle.

Tammikuu ja paluu arkeen toi myös rullauksen eli foam rollingin kuvioihin pitkän tauon jälkeen. Täytyy tunnustaa, että monta kertaa on ollut mielessä käsitellä kireältä tuntuvia lihaksia rullalla, mutta ajatus ei ole kypsynyt tekoihin asti. Sen vuoksi rullatessa löytyi paljon kipupisteitä varsinkin jaloista, mutta pääasia oli, että kireys alkoi helpottaa.

Välineet kasassa
Ensimmäisellä kerralla lämmittely tehtiin palloilla. Se tuntuu vatsassa vielä kahden päivän jälkeen. Toisin sanoen vatsalihaksset ovat saaneet olla rauhassa piiitkän aikaa.

Pallolla voi tehdä yllättävän paljon eri liikkeitä.
Pallo on siitä hyvä jumppakaveri, että sen kanssa tulee käytettyä huomaamattaan monia eri lihaksia kun liikkeitä tehdessä yrittää pitää tasapainon ja samalla pysyä sen päällä.

Tammikuu on mennyt ilman makeisia, jätskiä ja pullaa sen sijaan on tullut syötyä luvattoman paljon. Nyt on ollut pitkä pakkasjakso, joten koiralenkitkin ovat olleet lyhyitä.
Painoa ei ole tullut joulun jälkeen lisää, mutta ei se ole kyllä vähentynytkään. Tylysti täytyy todeta, että energiaa on nautittu enemmän kuin kulutettu. Mikään ei siis ole muuttunut.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti