sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Lokakuufest

Lokakuu on jo hyvässä vauhdissa. Kun aamuisin huomaa autojen lasien olevan jäässä tajuaa, että talvihan sen sieltä on tulossa.
Syyskuun kahtena viimeisenä sunnuntaina osallistuimme kävelytapahtumiin. Iines ja Ansa nauttii uusista maisemista ja tuoksuista.

Ensimmäisenä oli Rengon Rinkkapatikka. Kävelimme 13 km lenkin. Matkalla söimme makkarat ja tietty muurinpohjaletut.
Syyskuun viimeisenä sunnuntaina oli perinteisesti Poronpolku. Osallistuimme nyt toista kertaa. Tällä kertaa patikoimme 16 km ja matkan varrella söimme tietty makkarat ja letut.
Jippu esiintyi Hämeenlinnan kirkossa samana sunnuntaina kuin Poron polku oli. Hyvin sinne ehti ja kyllä kannatti. Kirkon akustiikka sopii Jipun äänelle loistavasti. Koko tila täyttyy, kun Jippu antaa äänen tulla.
Crossfit on jäänyt vähän paitsioon nyt kun on ollut niin paljon muuta ja olen tehnyt pitkiä työpäiviä, nukkunut huonosti ja pälä pälä...
Tunnin päästä kuitenkin olen taas menossa kehonhuoltoon ja kestävyysharkkoihin.
Tampereella käytiin parissa panimomyymälässä täyttämässä Kyöstin erikoisolutvalikoimaa. Ensi viikonloppuna maistetaan Suomen parasta vehnäolutta.
Aikamoista sekameteliä on Tampereen keskusta ratikkarempan vuoksi.
Käytiin syömässä Plevnassa ja juomassa kahvit kahvilassa, jonka nimeä en nyt muista, joku Aito se oli. Perunaleivos on edelleen must!
 Lokakuun kukkapenkistä löytyi elämää.  Ruusun nuppu.
 Orvokkiamppeli, jonka meinasin heittää nevadaan, on kukkinut koko kesän pihamullassa.
 Mansikka kukkii tai ainakin yrittää.
 Muutkin ruusut ovat vielä nupuillaan.
Ostokukkana parvekkeella syklaami hienoine kierteineen.

Hyvää lokakuuta teillekin. Nautiskellaan tekemisestä ja tekemättömyydestä. Ikkunat ehtii vielä hyvin pestä ja muutkin homman tulevat kyllä eteen ajallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti