maanantai 23. heinäkuuta 2018

Huiskii

Hei,
jopas on jäänyt päivitykset vähiin. Kuuma kesä on ilmeisesti vienyt voimat... kirjoittamiseenkin. Loman viimeinen viikko käynnistyi ja loma on todellakin ollut lomaa. Juuri mitään järkevää ei ole tullut tehtyä.
Hiukset "pätkäistiin" jo toukokuulla. Laitoin alla olevan kuvan Faceen ja sain kommentteja että "makeet kulmat".
Sivukuvasta olisi nähnyt leikkauksen paremmin, niska on lyhyempi kuin sivut. Olen vahingossa poistanut kuvat puhelimesta, ärsyttävää. Instasta ne ovat @merkyt
Kahtoilammen rannalla itse nimeämälläni "terapiapenkillä" olen huilannut ja ottanut rennosti.

Tupeerasin tukkani just tämän näköiseksi ja laitoin kuvan Faceen profiilikuvaksi järkyttämään ihmisiä. Ei kai aina tarvitse olla niin huoliteltu ja freesi. Kuva täyttää monta vaatimusta, esim. peikkotytön, noita-akan tai klovnin piirteitä löytyy.
Mattopyykillä olen ollut kahdesti. Toiset matot ovat vielä kuivumassa. Kesäkuun alussa matot kuivuivat melkein ennen kuin ne sai nostettu tangolle. Nyt kestää... on niin kosteaa.
Vuosiakin on tullut lisää ja reissattu on, mutta niistä lisää seuraavissa postauksissa. Tällä herätin blogin taas "henkiin".
Moi, nyt lähden crossfit-treeneihin kahden ja puolen viikon tauon jälkeen. Kauhistuttaa jo etukäteen. Lihaa on tullut lisää luiden päälle kesän aikana vaikka suunnan piti olla päinvastoin. Itsekuri on kadonnut jonnekin. Täytyy alkaa etsiä sitä.

1 kommentti:

  1. Olipa hauska kirjoitus! Kirjottaisit vain useammin näitä piristäviä juttuja :)!

    VastaaPoista